Particuliere coaching


Coaching voor volwassenen:

In mijn coaching richt ik me op mogelijkheden. Wat kan anders, wat is het einddoel, wat is belemmerend in het proces, wat is een hulpbron? Samen werken we naar een oplossing. Mijn begeleiding bestaat meestal uit een ontspannende voetmassage. Door de ontspanning ontstaat er ruimte, overzicht en inzicht, dat is merkbaar in de gesprekken tijdens – en vooral ook na – de behandeling.

De laatste tijd zie ik veel (jong-)volwassenen met relatie- en/of studieproblemen. Ook volwassenen en kinderen met autisme, dyslexie, hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid hebben baat bij mijn ondersteuning.

Coaching voor kinderen

Kleine probleempjes zijn in de ontwikkeling van een kind zeer leerzaam. Daar kom je op eigen kracht wel uit, daar word je sterk van. Bij werkelijke leer- en gedragsproblemen op sociaal/emotioneel gebied of ingrijpende gebeurtenissen kan ondersteuning wel wenselijk zijn. Mijn ervaring als fysiotherapeut is een meerwaarde in het bewustwordingsproces van kind en/of ouders. Mijn ondersteuning bestaat uit gesprekken met ouders en kind, ondertussen ervaart het kind een ontspannende voetmassage. Meestal zijn 3 tot 6 sessies voldoende.

Wandelcoaching

Om flexibel te zijn is het goed om fysiek in beweging te komen. In plaats van het probleem te behandelen is het vaak effectiever om samen een nieuw pad te bewandelen. Wandelen kan altijd; voor wandelcoaching ben ik ook buiten kantooruren beschikbaar. Doet u gerust een voorstel. Na het wandelen is er een korte evaluatie om dat wat geleerd en ervaren is te bestendigen.

Alle werkdagen bent u van harte welkom in de praktijk en voor wandelcoaching.

Particuliere tarieven:
Kinderen en studenten:   € 50.00  (incl 21% BTW)  duur 30 minuten
Volwassenen:                     € 60.00  (incl 21% BTW)  duur 30 minuten
Wandelcoaching               € 100.00 (incl 21% BTW) duur +/- 75 minuten (NB als het echt bakken uit de hemel regent vindt de sessie overdekt in onze tuin plaats)